Aankomst Beiijng en onze eerste Chinese maaltijd.
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Frank en renee
21 Juli 2013 | China, Peking
De vliegreis verloopt voorspoedig, alleen een klein beetje verkeerd gelopen op de luchthaven van Parijs. Och alles kwam goed en we kwamen ruim op tijd aan om te boarden.
Vandaag ( zondag ) zijn we om 16.00 geland op Beijing. Toen we aan kwamen vliegen konden we duidelijk de smog zien hangen. In de stad zelf merk je daar trouwens weinig van.
Op het vliegveld kennis gemaakt met onze reisleidster en nog 2 andere groepsgenoten.
De rest van de groep zien we later op de avond. We besluiten om met de gehele groep ( 8 personen) te gaan eten.
Lang hoef je in deze stad niet te zoeken naar een restaurant en we stappen een leuke tent binnen.
Het gaat er even iets anders aan toe dan bij ons, Je zit met her gezelschap aan een ronde tafel met in het midden een draaischijf.
Met handen en voeten bestelt iedereen een gerecht die allemaal op de draaischijf komen en dan.... juist draaien en van alles wat eten. Echt heeeel lekker.
Kortom de eerste kennismaking met China is prima.
Morgen gaan we naar de grote muur en het zomerpaleis.
grt.
Frank en Renee
21 Juli 2013 - 16:59
Maya:
Neem aan dat je gelijk (ietsje te laat..) heb kunnen proosten op de jarige met een Tsingtao. Geniet van de vakantie!
Groeten vanuit tropisch Tilburg,
Maya -
21 Juli 2013 - 16:59
Agnes:
Veel plezier en geniet ervan
Gr Ad en Agnes -
21 Juli 2013 - 22:59
Dagmar:
Hoi mam en pap, fijn om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen! Hoop snel wat meer van jullie te horen, maar ik neem aan dat een whatsappje vanuit een wifi Mac niet lang uit blijft ;). Welterusten en veel plezier morgen!!! Xxx dagmar -
21 Juli 2013 - 23:07
Reg En Monique:
Leuk om zo jullie reis te volgen.
Heel veel plezier,
Groeten uit het zonnige warme gelderland